Påskägg med arrakMarsipangodis hör påsken till. Med choklad och smak av arrak blir de en favorit i skålen! Du behöver
Gör så här:
Knåda marsipanen med händerna så att den blir mjuk och smidig. Tillsätt arrak eller arrakarom och knåda samman. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SkorporKnaprigt med snitsLitet är vackert. En klassisk mandelskorpa är rätt tillbehör till espresson eller ostbrickan! VardagsfestDragongrytaIngenting går upp mot smaken av dragon och svamp... Laga en festegryta som lockar fram det bästa ur helgen! PajreceptHelgmiddagPaj passar nästan alltid bra att bjuda på. En perfekt rätt att förbereda i förväg eller att snabbt svänga ihop när det är bråtom. Variationerna är oändliga och du kan lätt göra olika sorters pajbotten, med grovt eller fint mjöl efter smak och tillfälle. Laga klassiska pajer som köttfärspaj eller en god och smakrik ostpaj. Den som vill ha omväxling lagar kikärtspaj eller brie-och salamipaj. Kanske ett nytt, läckert recept på champinjonpaj med bacon? Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|